Dezvoltarea software-ului pentru automatizarea afacerii

 • Noi deținem drepturi de autor. Acestea protejeză metodele unice de automatizare a afacerii, utilizate în programele noastre
  Drepturi de autor

  Drepturi de autor
 • Suntem creatori de sofwtware de încredere. Acest lucru este reflectat în sistemul operațional la rularea programelor și demo-versiunilor noastre
  Creator de încredere

  Creator de încredere
 • Lucrăm cu organizații din întreaga lume, de la business-ul mic până la întreprinderi mari. Compania noastră este inclusă în registrul internațional al companiilor și dispune de un simbol de încredere electronic
  Simbol de încredere

  Simbol de încredere


Sistemul Universal de Evidență reprezintă un program de automatizare, dezvoltat de o companie cu același nume – „Sistem Universal de Evidență” (USU) și propus de aceasta pentru a fi implementat în cadrul întreprinderilor interesate de îmbunătățirea eficienței proceselor de afaceri interne, comunicarea dintre colaboratori și departamente, productivitatea muncii, reducerea imputării costurilor și a costurilor forței de muncă, iar cel mai important, de gestionarea automată a activităților de contabilitate, numărare și raportare, eliminând definitiv factorul uman și garantând precizia și actualitatea calculelor efectuate. Datorită Sistemului Universal de Evidență, întreprinderea obține procese de lucru reglementate, evidență strictă a consumabilelor, controlul finanțelor și a personalului și respectiv, creșterea rentabilității.

Sistemul Universal de Evidență poate fi instalat pe orice dispozitiv digital convenabil – PC, laptop, tabletă, a căror caracteristici funcționale nu joacă un rol important. Interfața Sistemului Universal de Evidență este accesibilă pentru înțelegere oricărui tip de utilizator, chiar pentru începători, deoarece este simplă și comodă. Structura informației este clară și, de asemenea, comodă, fiind compusă doar din trei secțiuni, care se disting prin funcționalitate și scop.

Sistemul Universal de Evidență dispune de productivitate ridicată, care nu depinde de volumul datelor prelucrate, numărul cărora poate fi nelimitat. Pentru adăugarea datelor în program sunt prevăzute ferestre speciale, pentru fiecare operațiune „tematică” separat și care permit introducerea informațiilor necesare în doar câteva secunde. Sistemul Universal de Evidență oferă, de asemenea, și un alt mod de adăugare a informațiilor – transferul din alte fișiere electronice, care se efectuează automat sau manual.

Automatizarea afacerii

Nu aveți un software bun?
Programele noastre vor face afacerea voastră mai profitabilă!

Sistemul Universal de Evidență împarte drepturile utilizatorilor în funcție de domeniul lor de responsabilitate, eliberând angajaților întreprinderii date de autentificare (login) și parole, prevenind astfel orice acces în spațiul de lucru străin. Sistemul Universal de Evidență salvează toate înregistrările utilizatorilor, inclusiv modificările ulterioare pentru a proteja informațiile de serviciu de angajații de reacredință.

Pentru o mai bună vizibilitate, celulele cu date noi sunt evidențiate, astfel încât conducătorul să poată vedea imediat modificările introduse și să le aprobe.

Sistemul Universal de Evidență oferă drepturi depline conducerii întreprinderii, drepturi speciale contabilității și altor persoane responsabile, în funcție de competențele lor. Lucrul poate fi efectuat de mai mulți angajați concomitent, deoarece Sistemul Universal de Evidență a prevăzut accesul multi-utilizator, care este disponibil chiar și în lipsa accesului la internet, dacă personalul lucrează în rețeaua locală. În cazul accesului de la distanță, Sistemul Universal de Evidență nu funcționează fără conexiune la internet, necesară și în cazul funcționării rețelei informaționale comune, care leagă filialele, oficiile, depozite etc.

Sunt doar 4 pași simpli către succes

Încheiem contractul
Încheiem contractul

Cu fiecare client, semnăm obligatoriu un contract. Acesta va garanta faptul că veți primi exact programul necesar. Pentru a vă instala programul, este suficient să transmiteți copia scanată a contractului semnat. Originalul noi îl vom transmite după instalarea software-ului împreună cu documentele de recepție finală.

Efectuați plata în avans
Efectuați plata în avans

Inițial, puteți achita doar o parte din suma prevăzută în contract, deoarece conform acestuia, aveți posibilitatea să achitați până la instalarea programului doar o parte din bani. Pentru comodidatea dvs., plata poate fi efectuată prin diverse modalități, care vă vor fi comunicate de colaboratorii noștri.

Instalarea programului
Instalarea programului

Specialiștii noștri tehnici se vor conecta prin interner la calculatorul dvs. și vor instala independent programul necesar. Imediat după instalare, ei vor efectua instruirea prin intermediul programului Skype.

Bucurați-vă de rezultat!
Bucurați-vă de rezultat!

După instalarea și setarea programului, veți putea observa chiar din prima lună a funcționării acestuia rezultatele așteptate. În organizația dvs. va fi îmbunătățită activitatea de control, va crește productivitatea angajaților, vor începe să crească veniturile.

Sistemul Universal de Evidență dispune de o bază de date pe sectoare industriale încorporată, care conține toate regulamentele, ordinele, legile, metodologiile de calcul și care se actualizează regulat. Datorită acestor informații, Sistemul Universal de Evidență reglează calculația și efectuează calcule în regim automatizat la casarea materialelor consumabile, calcularea salariilor angajaților, formarea costurilor în cazul vânzărilor etc.

Sistemul Universal de Evidență utilizează activ comunicare electronică, prezentată în 4 formate: sms, e-mail, Viber, mesaje vocale. Pentru trimiterea e-mail-urilor în masă către clienți, organizată de Sistemul Universal de Evidență direct din baza de clienți, sunt utilizate șabloane de text din propria bază de date integrată, creată special pentru diverse situații și ocazii. De asemenea, dacă există ocazie, pot fi generate și transmise mesaje personalizate.

Sistemul Universal de Evidență permite angajaților să-și planifice lucrul și controlează termenele de executare. Pentru notificări interne este utilizat un sistem încorporat de avertizare în format de ferestre pop-up. Imediat ce angajatul a acceptat sarcina, acesta plasează stegulețul corespunzător, iar când sarcina a fost executată, un alt steguleț raportează acest lucru, iar sistemul de avertizare transmite un mesaj despre aceste acțiuni persoanelor interesate, de exemplu – managerului sau angajatului, care continuă următoare etapă de execuție.

Sistemul Universal de Evidență semnalează în același mod depășirea termenelor de execuție a lucrărilor, necesitatea contactării clientului, încasarea plății etc. Acest lucru reduce timpul căutării informațiilor necesare, deoarece aceasta devine cunoscută imediat datorită acțiunilor Sistemului Universal de Evidență, care efectuează suplimentar monitorizarea bazei de clienți în format CRM, sporind numărul contactelor primare identificate de acesta.

De ce noi?

Experiență vastă
Experiență vastă

Am efectuat automatizări ale afacerilor atâtor companii, încât angajații noștri pot înțelege de la primele discuții necesitățile dvs. Ei chiar pot propune lucruri la care nici nu v-ați gândit!

Doar profesioniști
Doar profesioniști

În compania noastră activează cei mai buni profesioniști cu experiență vastă! Chiar și suportul tehnic este acordat de elita lumii calculatoarelor – programatorii. De aceea, ei pot nu doar să ofere instruiri, dar și să modifice funcțiile programului conform cerințelor individuale!

Ultimele tehnologii
Ultimele tehnologii

Noi utilizăm doar cele mai bune și noi tehnologii informatice, doar pentru ca munca dvs. în programul nostru să fie cât mai confortabilă și mai productivă posibil!

Prețuri accesibile
Prețuri accesibile

Noi nu operăm cu plăți lunare de tip abonament. Veți plăti o singură dată! Noi propunem tuturor companiilor cea mai bună calitate la prețuri accesibilile!

Programele noastre dispun de o gamă largă de posibilități:

 • Programul universal gestionează eficient activitățile, organizând planificarea generală, înregistrând executorii și atribuind fiecăruia volumul de lucru și termenele de executare;
 • Programul universal gestionează eficient activitățile din depozit, înregistrând orice mișcare a stocurilor și informând despre epuizarea iminentă a oricăror dintre acestea;
 • Programul universal gestionează eficient activitățile din depozit, arătând cele mai populare produse și cele mai puțin solicitate, oferind reduceri la stocurile de mărfuri care se vând greu;
 • Programul universal gestionează eficient activitățile din depozit, calculând perioada disponibilității celor mai vândute mărfuri în baza datelor despre realizări acumulate;
 • Programul universal gestionează eficient finanțele, controlând circulația acestora și distribuie plățile în funcție de modalitatea de plată și conturi, notificând despre soldurile din casă și de la bancă;
 • Programul universal gestionează eficient finanțele, controlând partea de cheltuieli pentru fiecare articol separat, estimează oportunitatea fiecăreia și arată ponderea ei;
 • Programul universal oferă rapoarte analitice cu indicarea factorilor negativi, care afectează veniturile companiei , și care pot fi eliminați astfel de conducerea întreprinderii;
 • Programul universal oferă rapoarte analitice despre circulația fluxurilor financiare, stabilind diferența dintre cheltuielile planificate și cele reale pentru o anumită perioadă de timp;
 • Programul universal oferă rapoarte statistice pentru fiecare perioadă, oferind managerilor posibilitatea planificării obiective a activităților și prognozării rezultatelor acestora:
 • Programul universal gestionează eficient baza de clienți, utilizând ca instrumente funcții comode de căutare , filtrare și selectare multiplă a datelor;
 • Programul universal gestionează eficient baza de clienți, clasificându-i pe categorii și subcategorii, stabilite de companie în funcție de propriile preferințe;
 • Programul universal stabilește eficacitatea platformelor de publicitate, măsurându-le în funcție de feedback-ul clienților, și le selectează pe cele mai de perspectivă, renunțând la altele;
 • Programul universal gestionează efectiv clienții, oferindu-le un program de loialitate pentru a spori interesul pentru noi achiziții prin introducerea Bonus Card;
 • Datorită configurației sale flexibile, programul universal este compatibil cu diverse servicii tehnologice și echipamente moderne, extinzându-și funcționalitatea;
 • Programul universal menține legătura ultramodernă cu PBX și este compatibil cu camerele de supraveghere, asigurând alte posibilități de lucru cu clienții și personalul.